06 oktober 2012

Jeansmatta och gästsäng

Gästsäng med nytt överkast och ny jeansmatta på golvet

Syhörnan i arbetsrummet

Skrivbordet igen, nu lite mysigare med mattan.

Hejsan!

Här får ni se vår gästsäng i arbetsrummet :). Det blev ju så fint tycker jag med överkastet från Greengate som jag ju vann :). Matchade med en stor härlig jeansmatta från Nordal. Köpte den HÄR. Finns i flera olika storlekar, jag tog den största. Jag tyckte det blev en mysigare känsla med mattan, det var lite kalt med bara plankgolvet.

Till sist en liten bild på Alice som sitter på bordet i allrummet och luktar på kärleksört :). Hoppas att ni har en mysig lördag!!
Kram, Anette

8 kommentarer:

grannfröken sa...

Det är fint med blå färg, som i mattan och det fina överkastet. Ser lite stiligt ut.
Ha en bra dag!

Kram Catrin

Vit dröm sa...

Åhh!! Hur fint som helst!
Ha en riktigt fin lördag!
Kram Anna

VITA NYANSER sa...

Men oj vännen!!! Ska ni flytta!!! Vilket äventyr. Men Nyköping verkar jättefint, nu ska jag följa med hur det går för er. Åh, jag skulle köpt ert hus bara det låg lite närmre = ).... Du har alltid så himla fint, vad snyggt med jeansmattan!

Kram på dig!
L-L

Hanna sa...

Ha en fin avslutning på helgen och en bra start på nya veckan.
kram
Hanna

Johanna sa...

Jag är helt såld på blå, krispiga, smutsiga färger denna vinter! Jag har en liknande matta i vardagsrummet som jag köpte på Åhlens, de har fina mattor till bra pris!

Verkligen härligt överkast också:)

Önskar dig en fin start på nya veckan,

Kram Johanna

Browneyedgirl sa...

Hejsan =) Har glömt din mysiga lilla blogg som jag brukade läsa. Glad att jag fann den igen. Nu sparar jag dig så jag hittar hit. Kram och ha en fin dag!

lilla Tildes hem sa...

Mattan är jättesnygg och fräsch!

Sofia

Anonym sa...

Oh så snyggt och inspirerande. Jag håller själv på att flytta och för nycklarna 1 november, behöver massor av inspiration tills dess :) kram från Ystad